Mojo Beard Noviteti

Prošlo je dosta vremena od kada smo poslednji put pisali nešto na našem blogu. Mnogi su pomislili da smo počeli da zabušavamo, ali zapravo, mi smo sve vreme vredno i marljivo radili i pripremali se za sledeće velike poduhvate. Neki su znali šta mogu da očekuju a mnogi su se prilično iznenadili kada su videli toliko promena koje smo odjednom napravili. Napokon, došao je trenutak da svima pojasnimo kakve promene donose novi i unapređeni proizvodi iz Mojo Beard ponude.

Mojo Beard

Pakovanja

Ono što će svi odmah primetiti je promena ambalaže. Naravno, dugo pripremani rebrending kompletne proizvodne linije podrazumeva, pored promene ambalaže, i proširenje asortimana. Pored novih pojedinačnih proizvoda, poput šampona i gline za kosu, primetićete i značajno uvećanu ponudu različitih setova za bradu i kosu. Takođe, od sada je svaki Mojo Beard proizvod za bradu dostupan u sve četiri mirisne note – Lounge, Wood, Spice i Island.

Formule i mirisne note

Promene kod mirisnih nota nisu velike ali su veoma značajne, i po mišljenjima naših bradonja koji su imali priliku da ih testiraju još u procesu razvoja, podižu Mojo Beard proizvode na potpuno drugačiji nivo.

Odmah da napomenemo da omiljenu mirisnu notu većine naših bradonja nismo menjali. Lounge kolekcija, ne samo da ostaje ista, već postaje i referenca za ostale naše proizvode. Dakle, od sada u svim Mojo Beard proizvodima se nalaze unapređene formule kao u celokupnoj Lounge kolekciji. Nove formule sadrže više aktivnih sastojaka poput jojobe, argana, avokada, kokosa, maslinovog ulja, vitamina A, D, E, itd. Ipak, Lounge i dalje ostaje u malo višem segmentu zbog specifično dizajniranog mirisa i određenih ’tajnih’ sastojaka kojih nema u drugim proizvodima.

Mojo Beard Sastojci

Pored samih formula, unapređene su i mirisne note Wood, Spice i Island.

Wood sada ima još izraženiju drvenastu oštrinu, sa dosta manje vanile i sa dugotrajnijom sandalovinom koja, dok bledi, polako otkriva prisustvo kedrovine.

Novi Spice ima dosta izraženiji miris pomorandže u gornjem segmantu i sadrži prilično manje, ali sasvim dovoljno, cimeta koji u kombinaciji sa vanilom uspostavlja savršen balans u ovoj mirisnoj kombinaciji.

Island mirisna nota je sada priča za sebe. Možemo reći da je, pored Lounge mirisa, definitivno najkompleksnija mešavina, sastavljena od čak 23 različite mirisne komponente. Zadržani su osnovni mirisi bergamota, pačulija i ilanga, ali ono što se oseti čim se otvori proizvod menja priču iz korena. Miris morskog povetarca i svežina koja se oseća prilikom nanošenja, nikoga neće ostaviti ravnodušnim, naročito u vrelim letnjim danima.

Ulja za bradu

Pored promene u ambalaži, formulaciji proizvoda i u mirisnim notama, još jedna promena koja se desila kod ulja za bradu je ta što od sada svaka bočica ulja dolazi isključivo sa pipetom. Zatvarači sa pipetom imaju sigurnosne graničnike, tako da ćete uvek biti sigurni da vi prvi otvarate svaku bočicu Mojo Beard ulja za bradu. Ovo se odnosi i na male bočice, tako da ulja u setu od 4x10ml takođe dolaze sa pipetom.

Mojo Beard Ulja za bradu

Balzami i Buteri za bradu

Isto kao i kod ulja za bradu, balzami i buteri su doživeli identične promene. Luksuzno pakovanje proizvoda koje najviše upada u oči je zapravo najmanja promena. Pored mirisnih nota, veoma važna unapređenja se dešavaju u samim formulama proizvoda. Količina aktivnih sastojaka je sada značajno uvećana pa su rezultati korišćenja proizvoda mnogo ranije uočljiviji.

Mojo Beard balzami i buteri za bradu

Voskovi za brkove

Mojo Beard Voskovi za brkove su doživeli malo veću transformaciju od ranije pomenutih proizvoda. Ono što ćete prvo primetiti su stick pakovanja. Dosadašnja pakovanja od 30g su bila skupa i nepraktična jer se voskovi veoma sporo troše. Stick pakovanje sadrži 5g voska, dosta je jeftinije i, zbog svoje veličine, mnogo praktičnije za nošenje. Takođe, Mojo Beard voskovi za brkove se sada mogu pronaći u sve četiri mirisne note.

Mojo Beard vosak za brkove

Sapuni za bradu

Ovo je nešto na šta smo veoma ponosni. Pored toga što od sada dolaze u sve četiri mirisne note, Mojo Beard Sapuni za bradu su sada teži (120g) i dolaze u aluminijumskoj kutiji. Ovo je izuzetno praktična opcija jer se sapun može držati tokom korišćenja u ovoj kutiji što će mu produžiti trajnost ali će i olakšati prenošenje. Iskreno, baš smo se potrudili da pronađemo još nekog proizvođača kozmetike koji sapune pakuje ovako i nismo uspeli da ga pronađemo. Ako vi znate nekoga, molimo vas da nam javite.

Mojo Beard Sapuni Za Bradu

Šamponi za bradu (i kosu)

Još jedan ozbiljan novitet iz Mojo Beard kuhinje… Poseban tekst u kome ćemo predstaviti šampone je u pripremi. Do tada ćemo vam samo reći da smo na razvoju ovih proizvoda radili skoro godinu dana. Postavljeni kriterijumi su bili prilično visoki – šampon je morao da bude prilagođene pH vrednosti, negujućeg tipa koji nadoknađuje sve što je uklonjeno pranjem (osim nečistoće), morao je da dobro peni, da ima svojstva kondicionera i da miriše fenomenalno. Ono što smo dobili je zaista vrhunski proizvod koji je, pored brade, moguće koristiti i za pranje kose, što i preporučujemo svima koji imaju problem sa peruti, opadanjem kose i cepanjem krajeva dlake. Šamponi dolaze u pojedinačnim pakovanjima od 200ml ali ih je, u pojedinim setovima, moguće poručiti i u varijantama od 50ml.

Mojo Beard šamponi za bradu i kosu

Proizvodi za kosu

Pored pomade koja je lansirana krajem prošle godine, od sada je u Mojo Beard ponudi i glina za kosu. O pomadi smo već pisali u posebnom blog post-u tako da se oko nje nećemo puno zadržavati. Bitno je samo da pomenemo da je mirisna nota proizvoda promenjena i da sada nudi pravo osvežavajuće iskustvo.

Mojo Beard Glina za kosu je još jedan novi proizvod koji smo dugo pripremali i o kome ćemo posebno pisati. Ukratko, proizvod je kreiran na vodenoj bazi, od 100% prirodnih sastojaka, koji kosi daje potpuno mat izgled i koji ima ogromnu moć učvršćivanja. Kao i pomada, glina za kosu se veoma lako reaktivira i zbog svojih sastojaka se lako spira.

Oba proizvoda je od sada moguće poručiti u pakovanjima od 150g i 60g.

Mojo Beard Clay Pomade

Setovi

Za mnoge ljubitelje Mojo Beard proizvoda ovo je prava poslastica. U ponudi se sada nalazi čak 12 novih setova ( 9 za bradu i brkove i 3 za kosu ) koje je moguće birati u sve četiri mirisne note. Neki su nas u startu pitali zašto više nije moguće kombinovati različite mirisne note unutar svakog seta, ali ako malo bolje razmislite, shvatićete koliko je zapravo frustrirajuće kada u marketu kupujete recimo kupku i ne možete da pronađete ekvivalentni dezodorans istog proizvođača. Takođe, omogućavanje tolikog broja kombinacija bi bilo izuzetno zbunjujuće i za naše stare mušterije a naročito za one koji prvi put dolaze u našu on-line prodavnicu. Ipak, smatramo da broj različitih setova koji su u ponudi pokriva većinu željenih konfiguracija proizvoda koje vam ikada mogu zatrebati.

Mojo Beard Setovi za bradu

Bez namere da zvučimo pretenciozno, verujemo da je trenutna ponuda Mojo Beard preparata za bradu i kosu bez premca na domaćem tržištu (a i šire). Zaista smo se trudili da odgovorimo na većinu zahteva korisnika naših proizvoda i nadamo se da smo u tome uspeli. Naravno, ovde se priča o unapređenjima ne završava. Nastavićemo da vas slušamo, da usavršavamo postojeće proizvode i da razvijamo nove, u zavisnosti od vaših potreba i novih trendova. Za ovo vreme koliko smo prisutni na domaćem tržištu ste nam pokazali koliko cenite naše proizvode i dali ste nam ogroman vetar u leđa. Sada se sa nestrpljenjem pripremamo da to pokažemo i ljudima van naših granica.

Mojo Beard Goes Global !!!

 

Povezani Tekstovi

Nauka o Rastu Brade i Razumevanje Faktora Koji Utiču Na Njen Rast
Nauka o Rastu Brade i Razumevanje Faktora Koji Utiču Na Njen Rast
Brada. Ona je tu već vekovima i nose je muškarci svih kultura, rasa i vera. Od drevnih Egipćana do modernih hipstera,...
PROČITAJ VIŠE
Šta Je Balzam Za Bradu i Da Li Zaista Vredi?
Šta Je Balzam Za Bradu i Da Li Zaista Vredi?
Uložio si vreme i strpljenje u gajenje brade koja bi naterala i najveće poštovaoce, ali i one koji to nisu ludi za br...
PROČITAJ VIŠE
Kako Gajiti i Nositi Bradu - Trendovi za 2023. godinu
Kako Gajiti i Nositi Bradu - Trendovi za 2023. godinu
6 najpopularnijih stilova i kako ih postići Nošenje brade je u modi već vekovima, ali trendovi se stalno menjaju. Od ...
PROČITAJ VIŠE
Praznični Vodič Za Kupovinu
Praznični Vodič Za Kupovinu
Bilo da kupujete poklon za svog omiljenog bradonju, ili jednostavno želite da dopunite sopstvenu zalihu najkvalitetni...
PROČITAJ VIŠE