Fifty Shades Ulje Za Bradu - Zašto Je Kvalitet Na Ceni?

Mnogi proizvođači kozmetike, ali i raznih drugih proizvoda, prate trendove lansiranja proizvoda u ograničenim serijama.  U velikom broju slučajeva, dešava se da su ti proizvodi identični onim baznim, a da su jedino promenjeni nazivi i ambalaža.

Sigurni smo da je veliki broj ljudi koji nas prati pomislio da je Fifty Shades Ulje Za Bradu još jedan u nizu takvih proizvoda. Ipak, postoji nekolicina onih koji znaju da Mojo Beard nije takva kompanija, a mi smo želeli da ovim tekstom svima ostalima obajsnimo o čemu se zapravo radi.

Fifty Shades Ulje Za Bradu by Mojo Beard

IDEJA

Osnovna ideja vezana za kreiranje ograničene serije je da se Bradonjama ponudi nešto nesvakidašnje po pitanju kvaliteta ali i dizajna. U Mojo Beard je kvalitet uvek na prvom mestu, pa smo iz tog razlog pristupili rešavanju ovog problema na jedinstven način.

Naša Lounge kolekcija već je urađena u novoj, unapređenoj formuli pa smo dosta vremena proveli u razmišljanju o tome kako bi mogli da unapredimo proizvod koji je već unapređen. Jednostavno, nekada nije dovoljno samo pojačati aktivne sastojke u postojećoj formuli da biste dobili  veći kvalitet. Nekada takav pristup može da dovede do poremećaja u balansu mešanih sastojaka i da proizvod izgubi neka svoja svojstva.

Iz tog razloga smo odlučili da Fifty Shades Ulje Za Bradu napravimo od malo drugačijih sastojaka.

SASTOJCI

Ako pažljivo pogledate spisak sastojaka, primetićete da su bazni sastojci isti kod Fifty Shades i kod ostalih ulja. Naravno, ovde je, kao i kod Lounge kolekcije, korišćena nova formula koja sadrži više aktivnih sastojaka i to je ono što pravi prvu razliku. Sada se verovatno pitate zbog čega je proizvod toliko skuplji?

Odgovor je:  Youg Living

Young Living je jedan od najvećih proizvođača esencijalnih ulja i različitih kozmetičkih sirovina na svetu, i definitivno jedan od najskupljih. Većina njihovih proizvoda su organski, a čitava njihova proizvodnja se obavlja u najsavremenijim pogonima te namene u svetu. Fifty Shades Ulje Za Bradu sadrži oko 80% sastojaka ovog proizvođača.

Dakle, ista formula, mnogo kvalitetniji sastojci, specijalna mirisna nota i na kraju, luksuzno pakovanje.

ŠTA TO ZNAČI JEDNOM BRADONJI?

Pa, većini bradonja ovo ne znači apsolutno ništa. Mojo Beard proizvodi iz osnovnih kolekcija su već uveliko dokazani i provereni, a ogroman broj Bradonja koji ih redovno koristi i ostavlja samo pozitivne komentare, govori u prilog tome.

Sa druge strane, proizvodi iz limitiranih serija su kreirani za one najzahtevnije korisnike, koji hoće da poseduju nešto jedinstveno i koji svojoj koži i bradi mogu da priušte vrhunski kvalitet. Kao što smo već pomenuli, za nas je uvek bilo prvo na listi pitanje kvaliteta, za neke druge je možda u pitanju i stvar prestiža.

Primera radi, Britanski proizvođač Captain Fawcett proizvodi ulja za bradu kojima je cena kao da su sva iz limitirane serije. Njihovo ulje za bradu u bočici od 10ml košta 12£ a isto to ulje u jednoj poznatoj Beogradskoj berbernici se prodaje za 2950 RSD.

Zašto vam ovo govorimo?

Pa zato što bismo voleli da neko od pasioniranih bradonja napravi poređenje i da nam javi svoje mišljenje.

Mi znamo šta pravimo, jedva čekamo da to saznaju i drugi.

Povezani Tekstovi

Uticaj Stranih Kozmetičkih Brendova i 7 Razloga Zbog Čega Je Bolje Kupovati Domaće Proizvode
Uticaj Stranih Kozmetičkih Brendova i 7 Razloga Zbog Čega Je Bolje Kupovati Domaće Proizvode
Dijagnoza: Konzumerizam Već dugo vremena gledamo kako se tržišta urušavaju, kako raste značaj ‘brendova’ i kako svesn...
PROČITAJ VIŠE
18 Profesionalnih Saveta Za Negu Kose Koje Svaki Muškarac Mora Da Zna
18 Profesionalnih Saveta Za Negu Kose Koje Svaki Muškarac Mora Da Zna
Nema sumnje da je kosa važan deo ukupnog izgleda svakog muškarca. Toliko toga treba uzeti u obzir – stil, dužinu, kad...
PROČITAJ VIŠE
Prirodni Proizvodi Bez Kojih Se I Najveće Muškarčine Teško Mogu Smatrati Frajerima
Prirodni Proizvodi Bez Kojih Se I Najveće Muškarčine Teško Mogu Smatrati Frajerima
I 3 Ključna Razloga Zašto Ih Morate Imati Može se reći da smo već naše čitaoce navikli na tekstove koji izgledaju pop...
PROČITAJ VIŠE
Najveći Vodič Za Muške Proizvode Za Kosu
Najveći Vodič Za Muške Proizvode Za Kosu
Pravi proizvodi za kosu mogu apsolutno promeniti igru brige o frizuri. Problem je u tome što pronalaženje najboljeg p...
PROČITAJ VIŠE